Over mij...

Workshops over marielu

Hallo, mijn naam is Sylvia, op jonge leeftijd was ik al geïnteresseerd in make-up en verzorging. In mama’s kast vond ik allerlei crèmes en make-up. Zo ben ik beginnen zoeken waarvoor elk product dient en hoe je het moet gebruiken. 

In 2009 studeerde ik af aan de hogeschool en schreef ik me vervolgens in voor een twee jaar durende opleiding schoonheidsspecialist aan de Syntra avondschool te Genk omdat die interesse steeds groter werd. ik ben sinds 2011 een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en visagiste.

Na deze opleiding ben ik steeds bezig geweest met schoonheidszorgen en skincare. Zo ben ik consulente geweest van een schoonheidsmerk en docente visagie in een avondschool. Omdat visagie mij het meeste aanspreekt, heb ik me bijgeschoold tot make-up artist. 

Een goede balans vinden tussen een drukke job en gezinsleven was voor mij een moeilijke opdracht. Daarom heb ik in 2022 ervoor gekozen om een praktijk aan huis te starten om zo mijn kennis met iedereen te delen en tevens dicht bij mijn gezin te kunnen zijn. Zeg nu zelf, de kans hebben om van je hobby een beroep te maken, daar zeg je toch geen nee tegen?

Ik vind het belangrijk om me steeds bij te scholen en de klanten iets te bieden waar ik 100% achtersta. Ik heb een jaar de kans gehad om verschillende producten te proberen en te zoeken naar producten die bij mij, en dus mijn salon passen. Mijn producten en mijn behandelingen zijn dus zéér zorgvuldig gekozen.

Workshop geven
Get to know marielu, over mij
gelaatverzorging

Elke huid is uniek, de huid is een afspiegeling van onszelf. Daarom vind ik dat geen enkele gelaatsverzorging hetzelfde is. Iedere behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en wat uw huid nodig heeft. De uitdaging voor mij is om van elke verzorging een bijzonder fijne, ontspannende ervaring te maken.

crème

Een verzorgingsadvies voor thuis is altijd mogelijk. U mag van mij een op uw huid afgestemd persoonlijk advies verwachten. Het leveren van kwaliteit is voor mij van groot belang en ik heb de ambitie om te streven naar een maximaal resultaat.

Oog makeup

Als make-up artist vind ik het belangrijk dat iedereen zich comfortabel voelt bij hoe zij eruit ziet en wat haar wensen zijn. Elke gelegenheid vraagt een andere aanpak van maquilleren. Omdat ik de huid zeer belangrijk vind, ben ik op zoek gegaan naar producten die de huid niet schaden. Daarom werk ik ook uitsluitend met minerale make-up.

Voeg toe aan winkelwagen

Ik wil alle mensen helpen om goede producten te kopen. Heb je dus geen tijd om naar de winkel te gaan of woon je wat verder weg, dan heb ik een webshop gemaakt voor jou om het jou gemakkelijker te maken. Shop dus wanneer het jouw uitkomt!